Sales is Fun!

Probeer het niet harder, probeer het anders

Schuif je struggles dus niet af op je klant, de branche, het seizoen, de economie of het weer. Jij hebt je doelen nog niet behaald, omdat jij het niet goed aanpakt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, dat begrijp ik. En daarom ben ik er om jou inzicht te geven in je eigen gedrag. Daarna help ik dit gedrag om te zetten in een succesvolle mindset. Resultaat: succesvoller en met meer plezier ondernemen.

Ga je in een salesgesprek niet focussen op de uitkomst, maar op de flow van het gesprek. Probeer niet krampachtig jouw dienst/product aan de man te brengen, maar creëer een vertrouwensband met je prospect. Daar zul je op lange termijn veel meer plezier van hebben. Daarbij zal het verkopen je een stuk makkelijker af gaan. Hoe je dat gaat doen? Met hulp van Muriël Versluis, eigenaar van SalesDIVA!

Wat mag je verwachten van deze preview masterclass?

  • Een flinke wake-up call
  • Inzicht in het feit dat jij verantwoordelijk bent voor jouw acties en gedrag
  • Persoonlijke tips om je mindset te verbeteren
  • Tools om gesprekspartners te beïnvloeden en te overtuigen
  • Direct toepasbare methodes om jouw dienst/product beter te verkopen. Met resultaat dus!

Muriël Versluis beter bekend als SalesDIVA

Grijp deze kans, investeer in jezelf en zorg dat 2018 jouw succesjaar gaat worden! Muriël werkt(e) met grote klanten zoals KPN, KLM, Holland Casino, De Telegraaf en Vitens, maar weet ook de kracht van het kleine te waarderen. Hierdoor is ze bekend met zowel zzp’ers, kleine MKB’ers als grote partijen. Muriël weet dus precies hoe je als beginnende of gevorderde ondernemer ‘grote vissen’ binnenhaalt.

De unieke methode vraagt geen boekwerken aan notities. Muriël werkt vanuit jouw kracht. Dit soort kennis blijft veel beter hangen dan eentonige ‘lesjes sales’. Ze doorbreekt de sleur van zogenaamde ludieke salestrainingen (die allemaal even tenenkrommend zijn) en houdt jou een confronterende spiegel voor. Sales is namelijk veel meer dan verkopen; het is een mindset die iedereen kan aanleren.

Gun jezelf deze unieke Salesdiva en ervaar zelf hoe jouw business hiervan profiteert. Een paar kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Ben jij klaar voor the next level in business?

Nog vragen over deze masterclass?

Blijf op de hoogte van alle evenementen

SalesDIVA

Programma masterclass

18:15 - 19:00:
Inloop
19:00 - 20:15:
Masterclass: "Sales is Fun!"
20:15 - 21:30:
Netwerken inclusief een drankje en hapje
Waar
Zaalverhuur 7
Boothstraat 7
Utrecht
Wanneer
Dinsdag 17 april 2018
18:15 tot en met 21:30
Prijs
€75 exclusief 21% BTW
Voorproefje
Bekijk de E-book pagina en ontdek wat je kunt verwachten van Muriël Versluis de SalesDIVA
SalesDIVA Boek