Ervaar jij dit ook?

Houdt angst voor verkopen je groei tegen?

 

Je verkoopt wel,

maar het levert te weinig resultaat op?

 

Je omzet is eigenlijk al

een paar jaar min of meer hetzelfde?

 

Heb je alle gratis E-books verslonden,

elk webinar met GOUDEN tips bekeken

maar nog geen steek opgeschoten?

 

Wil je eens een salestraining ervaren

die echt anders is dan alle anderen?

Reserveer direct je plek in de Masterclass

Sales MasterClass, train je sales vaardigheden

In een kleine groep van maximaal acht deelnemers gaan we aan de slag. Je krijgt specialistisch en persoonlijk advies om jouw onderneming nog succesvoller te maken.

 

Je hoeft je niet geen boekwerken aan notities of taaie lesstof door te nemen. Ik werk vanuit jouw kracht en persoonlijkheid. Je zult merken dat je een stuk comfortabeler verkoopgesprekken in gaat en dat je mensen gemakkelijker kunt overtuigen.

  • Maximaal acht deelnemers
  • Uitgebreide lunch
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep
  • Een halve dag Q & A (datum in overleg)

De volgende SalesDIVA Masterclasses staan gepland voor

14 en 15 mei

12 en 13 juni

 

Wil je weten wat deze Masterclass jou gaat opleveren?

 

Vraag de informatie en prijs aan om hier direct achter te komen!

 

Ontdek ook jouw potentieel!

Sales Resultaat

 

Goede Sales geeft veiligheid

Goede Sales creëert trouwe volgers

Goede Sales is aanstekelijk en aantrekkelijk

Goede Sales levert resultaat

Én goede Sales is helemaal niet moeilijk, zolang die eerlijk is!

Sales is niet moeilijk als het eerlijk is!

 

Als je in jezelf gelooft en achter je product staat, ben je directer en overtuigender in je communicatie. Daarmee laat je kracht en integriteit zien en neem je makkelijker de regie; de perfecte basis voor goede Sales.

Sales Belemmeringen/wat houd je tegen?

 

Sales in context

 

Als het over Sales gaat, vinden veel ondernemers dat eng, ingewikkeld en vooral ongemakkelijk. Gek genoeg baseren ze dat gevoel vaak op onzinnige, algemene opvattingen, die per definitie helemaal niet waar zijn. Laat jouw Sales daar niet onder lijden! Ik help je met het creëren van nieuwe ideeën en het vinden van jouw eigen waarheid rondom Sales.

 

Maak van jouw visie op verkoop een succes-strategie

 

Ik werk vanuit de overtuiging dat ene positief beeld over Sales maakbaar is. Dus ook bij jou! Dat is de kern van al mijn trainingen en velen voor jou hebben de enorme impact daarvan al ervaren. Zodra je jouw vaste overtuigingen in beweging brengt, ontstaat er direct ruimte voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Geloof me; met mij ga je nooit meer last hebben van Sales-vrees. We gaan samen met je huidige opvattingen en overtuigingen aan de slag. Door te spelen met de context en door jezelf zo te herontdekken buigen we die vanzelf. Sales is namelijk heel individueel en persoonlijk. Herdefinieer jouw ideeën over Sales en draag zo bij aan je eigen succes. Wat jij denkt is waar! Dus denk aan de dingen die jou helpen.

Geef je Sales die tweede kans en vanaf nu gaat alles anders! Meer controle, meer plezier en meer resultaat!

 

Sales is de basis

 

Niks geen poeha, of magie: Sales is een basisvaardigheid van het ondernemerschap. Het wordt vaak overschat of opgeblazen en daar maken Sales-bobo’s en -goeroes gretig gebruik van. Ik ben alles behalve zo’n Sales-goeroe, doe veel liever aan empowerment. Ik geloof dat je als jezelf heel succesvol kunt zijn in Sales. Juist als jezelf!

 

Werken aan Sales-empowerment

 

Bij mij ga je werken aan je vastgeroeste overtuigingen en kwaliteiten rondom Sales. Alleen goed zijn in je eigen vakgebied is namelijk niet voldoende om ook een succesvolle ondernemer te zijn. Zet jouw intentie in de hoofdrol; je komt iets brengen en iemand anders heeft dat nodig! Daar gaat het bij mij dus over: aandacht geven en verkopen op een manier die bij jou past. En brengen wil niet zeggen weggeven, maar door de juiste vragen te stellen helder krijgen waar je de ander mee kunt helpen. En daar betalen ze graag voor, zeker met de overtuiging waarmee je het brengt!

 

Veilig je Sales-vaardigheden uitproberen

 

Fouten maken mag, dat hoort erbij. Ik moedig je aan dat bij mij in een veilige setting te doen. Zo kun je stap voor stap al je nieuwe ideeën en vaardigheden integreren in je nieuwe verkoopstrategie. Vallen en weer opstaan en er steeds meer plezier in krijgen omdat je merkt dat het lukt! Laat je inspireren en haal eindelijk die felbegeerde successen binnen!

Bij SalesDIVA ga je je Sales herontdekken. Maar niet op een voorspelbare manier, want bij mij weet je nou eenmaal niet wat je te gebeuren staat… En dat is nou precies de sensatie van Sales! Jouw nieuwe waarheid, jouw sensatie, en dát is wat ik je ga leren…

 

Voor SalesDIVA is Sales een spannende thriller met een flinke dosis fun. Eerst werken aan een goed gevoel over jezelf en vervolgens over tot actie! Je gaat van alles durven uitproberen (tenminste; dat hoop ik) en daarna doet de adrenaline vanzelf zijn werk!
Als je straks verkoopt dan voelen je prospects op een bijzondere manier dat er iets positiefs voor ze gaat veranderen. De opwindende belofte van iets nieuws is verslavend voor allebei en dát is hoe Sales hoort te zijn. Kom het leren bij mij!