Wat jij over sales weet is eigenlijk niet waar…

Je kunt simpelweg niet ondernemen, als je niet goed kunt verkopen.

Jij bent goed in je vak en je helpt klanten goed maar je behaalt te weinig resultaat,
vindt het lastig om jezelf te verkopen en je uurtarief uit te moeten leggen.

 

Uiteindelijk moet je te veel moeite doen om je geld te verdienen en…
je weet dat dit makkelijker en beter kan!

 

Meer resultaten uit je Sales? Dat vraagt om een
nieuwe manier van denken, en die ga ik je leren!

 

Benieuwd wat je echt met je Sales kunt bereiken?
Herontdek je Sales tijdens de Sales Rush Asskick sessie!

 

 

Op 30 november geef ik mijn nieuwste SALES RUSH ASSKICK sessie om jou te overtuigen van je eigen salespotentie.

DIRECT inschrijven

SalesRUSH

ASSKICK SESSION

Vrijdag 30 november 2018

Zaalverhuur 7
Bollenhofsestraat 138-a,  Utrecht

 

13.00- 18.00​
(Incl borreluurtje)

De belangrijkste verandering ga je merken in het vertrouwen in jouw salesresultaten. Dat zal jouw saleskracht de ‘cutting edge’ geven waarmee je eindelijk je gewenste resultaten binnenhaalt.
Bij SalesRUSH ga je sales herontdekken.
Bij mij weet je niet wat er gaat gebeuren en dat is precies de sensatie van sales die nieuw voor je gaat zijn. Bij mij ga je de sensatie van SALES RUSH leren en dat wordt je nieuwe sales waarheid.

Eerlijk over sales…

Sales is niet moeilijk als het eerlijk is. Durf vastgeroeste ideeën die toch niet werken los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe opvattingen die je wel gaan helpen bij het bereiken van jouw succes.

 

Sales is niet moeilijk als het eerlijk is!

 

Hoe? Als trainingsexpert op het gebied van gedragsverandering weet ik precies hoe ik jouw gedachten over Sales op een veilige manier in beweging kan brengen, met als gevolg dat je open gaat staan voor andere opvattingen en een nieuw beeld creëert over wat Sales voor jou betekent en voor je business kan doen.

 

Ontdek jouw Sales-potentie

 

Alle nieuwe dingen komen met verwarring, maar dat juich ik juist toe, provoceer ik zelfs. Zo introduceer ik nieuwe opties en leer jij mogelijkheden zien voor verandering. En dan… de volgende stap: je gaat Sales nog leuk vinden ook! Je weet misschien nog niet hoe, maar het begin is gemaakt. Want nog voor dat jij die zelf ziet, heb ik jouw Sales-potentie allang gezien!

 

Win met Sales

De belangrijkste verandering op weg naar meer winst? Meer vertrouwen in je Sales-resultaten. Dat geeft je die boost om al je geplande resultaten binnen te halen, én te overtreffen!

Sales Mindset
Wat er niet waar is van jouw Sales-opvattingen? Ik laat het je zien en verander jouw beeld over Sales van wat het niet is naar wat het wel is.

 

Van onzekerheid in jezelf of over je product naar een ijzersterk geloof en vertrouwen in allebei:

 

Sales is de basis voor al je succes!

Maak je business rendabel… gewoon DOEN
Jouw bereidheid om sales ‘a second chance’ te geven gaat jou aansporen om het nog eens te proberen – maar dan anders. Wat er dan anders gaat? Alles! Want je krijgt controle over je waarheid over sales en dat gaat bepalen hoe je sales doet.

Fun en makkelijk!

Ik laat je zien wat niet waar is in jouw sales opvattingen. Ik verander je sales beeld, van wat het niet is naar wat het wel is.

Van onzekerheid in jezelf en je product naar een ijzeren geloof in jezelf en vertrouwen in je product.

 

Sales is de basis voor je succes!

 

Goede sales brengt veiligheid

 

Goede sales creëert trouwe volgers


Goede sales is aanstekelijk, aantrekkelijk en aangenaam


Sales is niet moeilijk als het eerlijk is!

Sales RUSH context…
Mijn sales is net een spannende thriller met een FUN factor. Hoe dan? Door eerst aan een goed gevoel over jezelf te werken en dan zo je zichtveld te vergroten. Want dan wil je wel in ACTIE komen! Je gaat ineens van alles durven uitproberen en de sales adrenaline gaat dan zijn werk doen.
Als je verkoopt met Sales Rush dan voelen je prospects dat er iets positiefs gaat veranderen voor hun. Er gaat iets gebeuren wat anders is. Er is een opwindend belofte van iets nieuws. Dat is verslavend voor beiden en dat is hoe sales hoort te zijn.  Dat is wat je leert en ervaart bij mij.