Hoewel de naam SalesDIVA ernstig doet vermoeden dat het bij mij en in mijn programma’s alleen maar om verkopen gaat, is dat toch niet het geval. Dus dat eventuele verkeerde beeld corrigeer ik graag.

 

Hoewel het beter verkopen van jezelf en je producten of diensten zeker een belangrijk onderdeel is, heb je meer nodig om als ondernemer je doelstellingen te bereiken. Wat mij betreft zijn dat 3 dingen in totaal:

 • De juiste mindset
 • Goede verkoopvaardigheden
 • Ondernemersvaardigheden
Als trainer en coach help ik je graag op alle onderdelen. De meeste ondernemers (ZZP’ers of MKB’ers) zijn bijzonder goed in hun vak. Ze zijn ook enthousiast en gedreven. Dat alleen is, hoe spijtig misschien ook, niet genoeg.
Goed zijn in je vak impliceert niet dat je ook de juiste mindset hebt om klanten binnen te halen en voor langere tijd aan je binden. Het wil ook niet zeggen dat het verkopen je gemakkelijk afgaat. En ondernemen is een vak op zich. In mijn ogen zijn veel zelfstandigen meer freelancer dan ondernemer.

Hoezo 1 op 1 sessies?

 

Mijn masterclass verkopen & mindset is de beste plek waar ik je op alle onderdelen een belangrijke eerste stap laat zetten. Een stap die zich vrij snel vertaalt in groei.

Nu kom ik echter ook ondernemers tegen waarbij de uitdagingen meer op het vlak van mindset en ondernemerschap liggen of die een hele specifieke verkoopvraag hebben. Dat zijn naast ondernemers overigens ook vaak sales professionals.

Om die reden kun je bij mij ook terecht met je vragen en uitdagingen middels een 1 op 1 traject.

Waarom zou je kiezen voor 1 op 1 coaching?

 

Om uit te leggen waarom ik vind dat iedereen een coach nodig heeft, gebruik ik vaak het volgende voorbeeld: “Een chiropractor kan niet zijn eigen rug kraken”.
Hoe goed je ook bent of op welk niveau je ook opereert, je hebt gewoon simpelweg blinde vlekken. Je stelt jezelf ook andere vragen dan dat een coach doet. Zelfs als je ervaart en vindt dat je best veel aan zelfreflectie doet, kan het verstandig zijn een ander mee te laten denken en kijken. Muriëlreflectie is net weer anders dan zelfreflectie.

Ik ben ervan overtuigd dat je met behulp van een coach verder komt, dan als je het alleen doet.

Wat levert coaching door mij je op?

 

Het is goed dat je investeert en dat wil je ook best, maar de vraag is en blijft natuurlijk: “Wat is de ROI (Return On Investment)?”
Zolang jij je blijft realiseren dat jij te allen tijde de eindregie in handen hebt en dat succes valt of staat met het feit of je de nieuwe opgedane kennis en inzichten ook daadwerkelijk implementeert, kan een coaching door mij je het volgende opleveren:

 • Meer omzet zodat je geen geldzorgen meer hebt
 • Nieuwe, leukere of beter betalende klanten. Het is heel fijn werken met je ideale klant die de waarde inziet van wat je doet en daar ook graag voor wil betalen.
 • Een gevoel van opwinding omdat je eindelijk na jaren door je omzetplafond heen bent gebroken.
 • Meer vrije tijd om de dingen te doen die je ook heel belangrijk vindt, maar nu te weinig aan toekomt
 • Inzicht in de belemmerende gedachtes en gedragingen die jou afremmen
 • Nieuwe ideeën voor je producten of diensten. Ik stel niet alleen maar vragen, maar denk ook actief mee en stel mijn creatieve brein ter beschikking.
 • Een nieuw businessmodel (eventueel). Er zijn ook andere mogelijkheden namelijk.
 • Rust in je hoofd, hart, leven, gezin….vul het zelf maar in.
 • Vrijheid omdat je weer aan het roer staat i.p.v. met de waan van de dag leeft.
 • Meer energie omdat je weer een duidelijke richting hebt gekregen en er weer zin in hebt.
Wil je bovenstaande zaken sneller en makkelijker bereiken, dan adviseer ik je om je direct in te schrijven voor mijn masterclass.

 

Je hebt de keuze uit de volgende drie strippenkaarten. Hoe hoger de strippenkaart hoe hoger de korting.

Strippenkaart 5

5 x 30 minuten online coaching €995

Strippenkaart 7

7 x 30 minuten online coaching €1300

Strippenkaart 10

10 x 30 minuten online coaching €1790