Masterclass Verkopen & Mindset

 

Zoals ik heb aangegeven geldt er voor jou een speciale actie voor het volgen van mijn masterclass Mindset & Verkopen.

 

 

Als jij graag wilt groeien met je business om een ander leven te kunnen leiden – en of dat nu doorgroeien is naar een omzet van €50.000, €100.000 of €500.000 – dan zul je sowieso beter moeten worden in verkopen.

 

Zo, dat is vast gezegd. Ik ben graag duidelijk.

 

Los daarvan benader ik het hele ondernemerschap vrij holistisch. Je kunt namelijk wel een mooie omzetdoelstelling hebben, maar als je aan het einde van het jaar wel je omzet hebt behaald, maar je relatie naar de filistijnen is, je aan jouw gezondheid niets gedaan hebt (10 kilo dikker of juist sterk vermagerd bijvoorbeeld) en geen idee meer hebt wat vrije tijd en genieten van het leven betekent, gaat er toch ergens iets niet goed.

 

In de masterclass start ik met het jou helpen bij het integreren van je business in de rest van je leven en deze lijn wordt met name in het jaarprogramma verder doorgetrokken.

Reserveer direct JOUW plek !
(met investeringsgarantie)

Herken jij jezelf in één of meerdere onderstaande punten?

 

 • Je hebt je onvoldoende gerealiseerd dat goed kunnen verkopen een basisvaardigheid is voor iedere ondernemer.
 • Je hoopt al jaren dat een mooie profielfoto en een paar posts op Sociale Media alle verschil gaan maken.
 • De stress die je ervaart door te weinig inkomsten, gaat ten koste van andere belangrijke zaken in het leven.
 • Je hebt het idee, hoewel je natuurlijk niet mag klagen, dat je onvoldoende uit de verf komt met je business.
 • Je wilt gewoon graag net wat makkelijker net wat meer verdienen.
 • Je wilt liever nog keihard je omzet verdubbelen in de helft van de tijd?
 • De stress die je ervaart door het maken van te veel uren, gaat ten kosten van je privé leven.
 • Je werkt nog niet heel erg duidelijk vanuit een visie en een missie.
 • Je wilt niet alleen beter leren verkopen, je wilt vooral een ander leven leiden.

Weet je…

 

Aan marketing doen en een mooie profielfoto op LinkedIn plaatsen alleen is echt niet genoeg om je telefoon te laten rinkelen met nieuwe klanten die staan te jumpen om jouw klant te worden. En nee, ook je mailbox gaat niet overstromen. Sorry.

 

Verkopen is een basisvaardigheid van iedere ondernemer. En kijk maar eens goed om je heen, de écht succesvolle ondernemers zijn stuk voor stuk goede verkopers. En dat kun jij overigens ook worden. Daar wordt nog wel eens heel spannend over gedaan, over dat verkopen, maar dat valt reuze mee. En juist omdat er zo spannend over is gedaan, heb jij het al die jaren vermeden.

 

Succesvol willen ondernemen, maar niets doen aan je verkoopvaardigheden en je mindset….. schiet mij maar lek. Ik begrijp daar oprecht helemaal niets van.

In mijn tweedaagse, intensieve masterclass Verkopen & Mindset komt het volgende aan bod.

 

Zodra jij je hebt ingeschreven, plannen we samen een kort kennismakingsgesprek in. Ik vind het namelijk belangrijk om jou – voordat de training start – alvast te hebben gesproken en om te horen wat voor jou belangrijke zaken zijn. Waar wil je graag naar toe? Waar loop je nu tegenaan? Hoe zit jouw business er uit? Dat soort vragen komen aan bod.

 

Vervolgens krijg je zo’n 2 weken van te voren een ‘huiswerkopdracht’ mee. Je haalt het meeste uit een training als je er voorbereid naar toe gaat. Je moet er tenslotte ook wel wat voor doen. Dat groeien en bloeien gaat niet vanzelf. Wat ik doe is dat ik je laat nadenken over een aantal praktijkcases. De masterclass gaat namelijk over jou en jouw business. Verwacht dus geen standaard verhaal waar jij je niet in herkent. Die trainingen zijn er al genoeg.

Op dag 1 in de ochtend gaan we eigenlijk meteen in de actie en kom je er na een paar uur al achter hoe goed jij je business kent en hoe goed jij verkoopt. Ook onderzoeken we hier hoe het met je mindset is gesteld. Heb jij een mindset die je laat groeien of is er sprake van belemmerende overtuigingen? Van die laatste zijn we ons niet altijd even bewust, maar zijn wel van essentieel belang om te kunnen groeien als ondernemer.

 

Op dag 1 in de middag gaan we kijken naar de factoren die tot succes leiden en starten we met de eerste fase van het verkoopgesprek. Een belangrijk onderdeel daarvan heeft met communicatieve vaardigheden te maken. Hoe presenteer jij jezelf? Ben je congruent in je uitstraling? Zowel online als offlline.

 

Op dag 2 in de ochtend behandelen we de theorie over het stellen van de juiste vragen. Hoe krijg je nu de daadwerkelijke behoefte boven tafel? En dat niet alleen, we gaan de matrix voor jouw business invullen om te achterhalen of het helder genoeg is welke pijn je nu precies oplost voor jouw doelgroep. Deze matrix heb je ook nodig voor je online marketing. Een goed ingevulde matrix is goud waard en de basis voor je bedrijf.

 

Op dag 2 in de middag ga je oefenen in het je bekwamen van het stellen van de juiste vragen en werk je jouw eigen praktijkcase uit. Het doel is namelijk dat jij al het geleerde direct na de training kunt implementeren en nieuwe klanten gaat binnenhalen.

Na de implementatiefase

 

Na 6 tot 8 weken komen we opnieuw bij elkaar voor een extra dagdeel. We gaan dan samen kijken wat je sinds de masterclass allemaal hebt geïmplementeerd en hoe dat is gegaan.

Uit ervaring weet ik dat deze terugkommiddag of ochtend, maakt dat je op voorhand meer en beter gaat implementeren. Om de doodeenvoudige reden dat je weet dat er na 6 tot 8 weken naar gevraagd gaat worden. Daarnaast geeft het jou de gelegenheid om vragen te stellen over de dingen die je lastig vindt. Het is ook de plek om je eerste succes te delen en te vieren.

Jouw investering en investeringsgarantie

 

Jouw investering is niet €1890, maar €1490 als speciale aanbieding.

 

Ik geef jou een investeringsgarantie. Met andere woorden: binnen een jaar verdien jij op zijn minst die €1490 weer terug. Houd echter rekening met het feit dat je eventueel ook €1490 x 5 x 10 x 50 of x 100 terug zou kunnen verdienen. Die voorbeelden zijn er namelijk genoeg.

 

 

 

verkooptraining investering garantie

Jouw investering is dus € 1.490,-  (€ 1.802,90 incl BTW).

Masterclass 25 + 26 juni
Masterclass 25 + 26 juni
(betaling in 2 termijnen)
Met de inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden die gelden bij de SalesDIVA Masterclass.

Nog meer weten? Dat kan…

Wat levert deze masterclass Mindset & Verkopen je op?

 

Na deze masterclass….:

 • is jouw beeld over verkopen veranderd wat er voor zorgt dat het ook makkelijker voor je wordt.
 • heb je een heleboel extra gereedschap in handen gekregen, die vrij snel voor meer klanten en meer omzet zorgt.
 • weet je waar je aan mag werken als het gaat om je mindset en je vaardigheden als ondernemer.
 • heb je een enorm belangrijke stap gezet als door te werken aan je verkoopvaardigheden.
 • heb je helder welke onduidelijkheden en nog zijn omtrent je business en weet je wat je moet doen om dit duidelijker te maken.
 • heb je nieuwe vrienden gemaakt en je netwerk uitgebreid met relevante contacten
 • weet je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om te groeien met je bedrijf dan je van te voren had bedacht.
 • kun jij een (verkoop)gesprek veel beter sturen en naar je hand zetten.
 • heb je overzicht gekregen en weet je welke verschillende elementen samen tot meer succes leiden.

 

 

Mijn visie op verkopen vind je hier.

Ik heb mijn best gedaan om je een beeld te geven wat je van mijn masterclass mag verwachten en wat deze je oplevert.

Als je na het lezen van bovenstaande nog steeds vragen hebt, stel ze dan hier.