Word de zelfverzekerde verkoper van je eigen product of dienst en realiseer meer omzet en vrijheid

 

Als jij graag wilt groeien met je business om een ander leven te kunnen leiden – en of dat nu doorgroeien is naar een omzet van €50.000, €100.000 of €500.000 – dan zul je sowieso beter moeten worden in verkopen.

 

Zo, dat is vast gezegd. Ik ben graag duidelijk.

 

Los daarvan benader ik het hele ondernemerschap vrij holistisch. Je kunt namelijk wel een mooie omzetdoelstelling hebben, maar als je aan het einde van het jaar wel je omzet hebt behaald, maar je relatie naar de filistijnen is, je aan jouw gezondheid niets gedaan hebt (10 kilo dikker of juist sterk vermagerd bijvoorbeeld) en geen idee meer hebt wat vrije tijd en genieten van het leven betekent, gaat er toch ergens iets niet goed.

 

In de Masterclass Verkopen & Mindset help ik jou te groeien in verkopen zodat jij meer omzet en meer vrijheid zult ervaren.

Herken jij jezelf in één of meerdere onderstaande punten?

 • Je hebt je onvoldoende gerealiseerd dat goed kunnen verkopen een basisvaardigheid is voor iedere ondernemer.
 • Je hoopt al jaren dat een mooie profielfoto en een paar posts op Sociale Media alle verschil gaan maken.
 • De stress die je ervaart door te weinig inkomsten, gaat ten koste van andere belangrijke zaken in het leven.
 • Je hebt het idee, hoewel je natuurlijk niet mag klagen, dat je onvoldoende uit de verf komt met je business.
 • Je wilt gewoon graag net wat makkelijker net wat meer verdienen.
 • Je wilt liever nog keihard je omzet verdubbelen in de helft van de tijd?
 • De stress die je ervaart door het maken van te veel uren, gaat ten koste van je privéleven.
 • Je werkt nog niet heel erg duidelijk vanuit een visie en een missie.
 • Je wilt niet alleen beter leren verkopen, je wilt vooral een ander leven leiden.

Ik kan me voorstellen dat je stress hebt om klanten binnen te halen en dat je graag meer omzet en vrijheid wilt, zonder dat het je extra tijd gaat kosten.

Toen ik, Muriël, net begon met ondernemen voelde ik me ook zo. Ik ervaarde stress en voelde me gevangen. Ik was wel eigen baas, maar ik voelde me niet vrij.

Ik ontdekte dat als je succesvol wilt zijn, je moet werken aan je mindset. Verkopen wordt vaak gezien als iets vies. Het is pusherig of het past niet bij je. Daar begint het al. Als je leert verkopen, dan wordt je succesvol.

Na een tijdje kon ik als ZZP’er grote klanten, zoals KLM, De Telegraaf trainen in hun sales vaardigheden.

Weet je…

 

Aan marketing doen en een mooie profielfoto op LinkedIn plaatsen alleen is echt niet genoeg om je telefoon te laten rinkelen met nieuwe klanten die staan te jumpen om jouw klant te worden. En nee, ook je mailbox gaat niet overstromen. Sorry.

 

Verkopen is een basisvaardigheid van iedere ondernemer. En kijk maar eens goed om je heen, de écht succesvolle ondernemers zijn stuk voor stuk goede verkopers. En dat kun jij overigens ook worden. Daar wordt nog wel eens heel spannend over gedaan, over dat verkopen, maar dat valt reuze mee. En juist omdat er zo spannend over is gedaan, heb jij het al die jaren vermeden.

 

Succesvol willen ondernemen, maar niets doen aan je verkoopvaardigheden en je mindset….. schiet mij maar lek. Ik begrijp daar oprecht helemaal niets van.

Reserveer direct JOUW plek !
(met investeringsgarantie)

In mijn Masterclass Verkopen & Mindset komt het volgende aan bod:

Het traject bestaat uit 4 online modules van 2.5 uur en 1 live implementatie dag van 7 uur.

 

Module 1: woensdag 24 juni van 10:00 – 12:30 uur 

Word de baas over je gedachtes en daarmee over jouw resultaat

Hoe je de controle krijgt over jouw gedachtes en daarmee je resultaat verbetert
Hoe je de jouw mindset-spier in goede conditie brengt

Je weet wat er voor nodig is om jouw resultaten te verbeteren. Het is helder voor je waar je staat als ondernemer en waar je naartoe wilt. Je krijgt meer richting en focus waardoor je in korte tijd grotere resultaten bereikt. Tegenslagen zijn voor jou geen reden meer om de handdoek in de ring te gooien of uitstelgedrag te vertonen en onzekerheid weerhoud je er niet van jouw doelen te behalen. Je gaat veel vrijer verkopen en ondernemen.

 

Module 2: dinsdag 30 juni van 10:00 – 12:30 uur 

Voorkom bezwaren (dan hoef je ze ook niet te pareren)

Hoe je bezwaren voorkomt en een onweerstaanbaar aanbod presenteert waar mensen geen nee op kunnen zeggen

Je weet hoe je jezelf op de juiste manier presenteert en een gesprek op de inhoud op gang brengt. Door het stellen van de juiste vragen is het je glashelder voor welk probleem jouw klant een oplossing zoekt, waardoor het presenteren van je aanbod een vanzelfsprekendheid wordt.

Bezwaren komen niet voor, omdat je jouw aanbod op een hele organische manier doet en alleen wanneer het relevant is. Dus geen pijnlijke stiltes, hartkloppingen of andere ongemakkelijkheden meer. Jouw prijs op tafel leggen is geen enkel issue. De klant heeft namelijk zelf verteld waarom hij/zij graag met jou in zee wil gaan en is bereid hiervoor te investeren omdat jij het probleem voor hem of haar oplost. Daarnaast leer je hoe je voor een goede follow-up zorgt en je aanvankelijke twijfelaars in een later stadium alsnog tot klant maakt door regie over het proces te blijven houden.

 

Module 3: woensdag 1 juli van 10:00 – 12:30 uur

Leer maximaal aansluiten bij je prospect

Hoe je jouw ideale klant aan je weet te binden
Hoe je de juiste klik krijgt en jouw gunfactor verhoogt

Je bent je bewust van jouw manier van communiceren en weet hoe je optimaal aansluit bij verschillende klanttypes. Mensen kopen van mensen die ze vertrouwen, als expert zien en leuk vinden. Door het creëren van de juiste klik en gunfactor, zorg je er voor dat mensen voor jou gaan kiezen zelfs als een ander misschien wel goedkoper is.

 

Module 4: dinsdag 7 juli van 10:00 – 12:30 uur

Hoe je leads genereert zonder een marketingexpert te zijn

Hoe je leads genereert zonder (al te veel) aan marketing te doen

Je weet hoe je jouw netwerk en dat van anderen optimaal benut en hoe je door middel van laaghangend fruit snel verkopen realiseert.  Na deze module vraag jij jezelf ernstig af waarom je al deze dingen nooit eerder hebt bedacht en uitgevoerd.

 

Offline implementatie dag inclusief lunch! donderdag 16 juli van  10:00 – 17:00 uur

Praktijkcases en persoonlijke feedback

Hoe je daadwerkelijk een groei in je omzet gaat realiseren

De live dag is de kers op de taart en de dag waarop alles samenkomt. Hoe handig en fijn een online training ook is, de ervaring leert dat men uit een offline dag – waar meer zintuigen worden aangesproken en ontsnappen onmogelijk is  – de beste resultaten haalt.

Tijdens de dag oefenen we veel zodat jij de nieuwe verkoopvaardigheden onder de knie gaat krijgen. Succes valt op staat bij de implementatie. Het doen en ervaren wat wel en niet werkt en terug te horen waarom dat zo is. We doen dit aan de hand van praktijkcases die je van tevoren voorbereid. Dus geen one-size-fits-all, maar het gaat (net als bij de online modules) over jou en jouw business. Omdat je op maat gesneden en persoonlijke feedback krijgt, weet jij precies waar jij de aandacht op mag vestigen om in korte tijd je omzet te laten groeien.

Je bent die dag onder gelijkgestemden en krijgt voldoende kans om via geleide brainstormsessies zoveel mogelijk input te ontvangen voor jouw specifieke uitdagingen en vragen.

Ter voorbereiding van deze dag krijg je een ‘huiswerkopdracht’.

 

BONUS 1: Live Q&A

Na 6 tot 8 weken komen we opnieuw online bij elkaar voor een extra dagdeel. We gaan dan samen kijken wat je sinds de masterclass allemaal hebt geïmplementeerd en hoe dat is gegaan.

Uit ervaring weet ik dat deze terugkommiddag of ochtend, maakt dat je op voorhand meer en beter gaat implementeren. Om de doodeenvoudige reden dat je weet dat er na 6 tot 8 weken naar gevraagd gaat worden. Daarnaast geeft het jou de gelegenheid om vragen te stellen over de dingen die je lastig vindt. Het is ook de plek om je eerste succes te delen en te vieren.

 

BONUS 2: 1-op-1 Zoom sessie

Tijdens een Zoom sessie van een uur werken we samen aan jouw business en ontwikkelpunten zodat je gaat groeien in je verkoop.

Jouw investering en investeringsgarantie

De investering voor deze tweedaagse Masterclass is € 1.797,- (excl BTW) en je leest het goed… ik geef jou een investeringsgarantie!

 

Met andere woorden: binnen een jaar verdien jij op zijn minst die € 1.797,- weer terug. Houd echter rekening met het feit dat je eventueel ook € 1.797,- x 5 x 10 x 50 of x 100 terug zou kunnen verdienen. Die voorbeelden zijn er namelijk genoeg.

verkooptraining investering garantie

Jouw investering is  € 1.797,-  (€ 2.174,37 incl BTW).

Boek nu de Masterclass: Mindset en verkopen!
Boek nu de Masterclass: Mindset en verkopen en betaal in 3 termijnen
Met de inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden die gelden bij de SalesDIVA Masterclass.

Wat levert deze masterclass Mindset & Verkopen je op?

 

Na deze masterclass….:

 • is jouw beeld over verkopen veranderd wat er voor zorgt dat het ook makkelijker voor je wordt.
 • heb je een heleboel extra gereedschap in handen gekregen, die vrij snel voor meer klanten en meer omzet zorgt.
 • weet je waar je aan mag werken als het gaat om je mindset en je vaardigheden als ondernemer.
 • heb je een enorm belangrijke stap gezet als door te werken aan je verkoopvaardigheden.
 • heb je helder welke onduidelijkheden en nog zijn omtrent je business en weet je wat je moet doen om dit duidelijker te maken.
 • heb je nieuwe vrienden gemaakt en je netwerk uitgebreid met relevante contacten
 • weet je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om te groeien met je bedrijf dan je van te voren had bedacht.
 • kun jij een (verkoop)gesprek veel beter sturen en naar je hand zetten.
 • heb je overzicht gekregen en weet je welke verschillende elementen samen tot meer succes leiden.

Mijn visie op verkopen vind je hier.
Ik heb mijn best gedaan om je een beeld te geven wat je van mijn masterclass mag verwachten en wat deze je oplevert.

Als je na het lezen van bovenstaande nog steeds vragen hebt, stel ze dan hier.